Könnyen visszaállhatnak az eredeti banki költségek


35 hitelintézet kapott igen nagymértékű büntetést az elmúlt két év során véghezvitt díjemelései miatt. Ez pedig igen nyomós ok lehet arra, hogy könnyen visszaálljanak az eredeti banki költségek. A büntetések azért kerültek kiszabásra, mert a bankok bizonyos módszerekkel élve továbbra is felszámították a tranzakciók költségeit, így pedig nem valósult meg az ingyenes pénzfelvétel ténye. A hitelintézetek ki kellett fizessék az e miatt rájuk kirótt büntetést, és nyilván a jogtalanul beszedett összegeket is vissza kellett fizetniük.

 

Munkanélküliségi biztosítás bemutatása


Napjaink gazdasági helyzetének köszönhetően, szinte senki sem mondhatja, hogy a munkahelye biztos. Az élet okozhat nehéz helyzeteket, néha teljesen váratlanul, így könnyen előfordulhat, hogy az egyik napról a másikra elveszíti az állását, vagy hosszan tartó betegséget kap el. Teljesen mindegy, hogy mi miatt, de ezekben az esetekben hónapokig nem kap majd fizetést. Gondolkozott már azon, egy ilyen helyzetben hogyan fogja áthidalni a likviditási nehézségeket. Ismerje meg a honlapunk segítségével a munkanélküliség biztosítás lehetőségeit, és feltételeit, mely ezekre a nehéz hónapokra nyújthat megfelelő védelmet.

 

Munkaidő naptár, hogy beoszthasd az idődet!


Rendkívül nagy hasznát veheti mindenki a munkaidő naptárnak 2014 során is, hiszen ebből meg lehet már jó előre tudni, hogy melyek lesznek az ünnepnapok, munkaszüneti napok, amikre már akár most programokat tervezhetünk. Keresd a 2014 munkidő naptárt, hogy beoszthasd idődet! Ennek érdekében nem is kell mást tenni, mint oldalunkra belépni és egy kattintással előjön az ablak, mely láthatóvá teszi ezt a nagyon hasznos kis programot.