Munkaidő naptár, hogy beoszthasd az idődet!


Rendkívül nagy hasznát veheti mindenki a munkaidő naptárnak 2014 során is, hiszen ebből meg lehet már jó előre tudni, hogy melyek lesznek az ünnepnapok, munkaszüneti napok, amikre már akár most programokat tervezhetünk. Keresd a 2014 munkidő naptárt, hogy beoszthasd idődet! Ennek érdekében nem is kell mást tenni, mint oldalunkra belépni és egy kattintással előjön az ablak, mely láthatóvá teszi ezt a nagyon hasznos kis programot.


Ha ismered a 2014-es munkaidő naptár részleteit, akár egész évre előre feljegyezheted benne a fontos elintéznivalókat, a magánjellegű programjaidat, de akár családtagjaid jeles napjait is beleírhatod, így minden lényeges dolog rajta lesz és elég hetente egy pillantást vetni a naptárra, már képben is vagy.

Az oldalunkon használható program segítségével a 2014-es munkaidő naptár egy mozdulattal letölthető a saját számítógépre és már testre is szabható, saját igényünk szerint. Használata semmi nehézségbe nem ütközik, mindenki meg tudja csinálni, aki számítógéppel rendelkezik. A naptár szépen különféle színekkel jelöli az egyes csoportokat, mint a munkaszüneti napok, az áthelyezett pihenőnapok, a heti pihenőnapok, áthelyezett munkanapok, és  természetesen a munkanapok. Mindezen adatokat havi bontásban lehet megtekinteni, természetesen az adtok a Munka Törvénykönyvében szereplő előírásoknak és szabályoknak megfelelően kerülnek a 2014-es munkaidő naptárba, hogy beoszthasd az idődet!